Aanbieding Zaspray

Geschreven op 21 april 2023 Leestijd: 2 minuten

Wist u dat allergenen een verstoring van de traanfilm kunnen veroorzaken?1 Daardoor kunnen uw cliënten droge ogen klachten ten gevolge van de allergische reactie gaan ervaren. Een antihistaminica blokkeert de werking  van antihistamine en verhelpt daarmee de allergische reactie. Een oogverzorgingsproduct zoals Zaspray hydrateert, beschermt en herstelt de balans van de traanfilm en verlicht daarmee de symptomen van droge ogen.

 

Zaspray is een conserveermiddelvrije oogspray die direct verlichting biedt bij oogklachten zoals jeukende, rode, geïrriteerde, en droge ogen. Zaspray is een spray met een unieke samenstelling die een verhoogde verdamping van de traanfilm tegengaat waardoor directe verlichting van symptomen wordt ervaren. Daarbij worden bovengenoemde oogklachten, veroorzaakt door bijvoorbeeld huisstofmijtallergie of hooikoorts, verlicht. Maak kennis met de gebruiksvriendelijke Zaspray (medisch hulpmiddel klasse 2A).

U kunt Zaspray adviseren bij de volgende cliënten:

 1. Cliënten met een tekortkoming aan (productieprobleem) of onvoldoende kwaliteit (kwaliteitsprobleem) van lipiden. Aanvulling van lipiden gaat verhoogde verdamping van de traanfilm tegen en vormt daardoor een betere barrière tegen lichaamsvreemde stoffen.
 2. Cliënten met behoefte aan directe verlichting van oogklachten zoals jeuk, roodheid, irritatie en droge ogen, welke worden veroorzaakt door bijvoorbeeld huisstofmijtallergie of hooikoorts.
 3. Cliënten die ondanks diverse hulpmiddelen moeite hebben met het gebruik van oogdruppels. Zaspray is geen vervanging van een oogdruppel zoals Thealoz Duo maar biedt directe verlichting door:
  1. bevochtiging en smering van het oogoppervlak;
  2. een anti-oxidatieve werking voor vermindering van jeuk en irritatie;
  3. aanvulling van de lipidelaag om de verhoogde verdamping van de traanfilm tegen te gaan.

 

Aanbieding! Bij bestelling van:

15 stuks + 1 gratis.

44 stuks + 4 gratis.

85 stuks + 11 gratis.

Théa Pharma biedt de volgende ondersteunende materialen aan voor promotie: display, A-5flyers, A3 poster design (zelf printen) en afbeeldingen voor op sociale media materiaal.

 

Algemene productinformatie:

 1. Samenstelling/Ingrediënten
  • PH-neutraal (7) en iso-osmolair (300 mOSm/kg).
  • 0,2% Hyaluronzuur voor het bevochtigen, smeren en stabiliseren van het oogoppervlak.
  • 4,5% Per-Lip® Complex (0,5% Perillazaadextract en 4% Liposomen)
   • Perillazaadextract heeft een anti-oxidatieve werking wat jeuk en irritatie verlichtend werkt.
   • Liposomen vullen de lipidelaag van uw traanfilm aan waardoor deze meer stabiel wordt.
 2. Inhoud
  • Conserveermiddelvrije 10ml sprayverpakking > 145-150 sprays.
 3. Houdbaarheid
  • Na opening is dit product 3 maanden houdbaar (uiterlijke gebruiksdatum is de exp-date). Bewaar tussen de 9 en 25 graden Celsius.
 4. Contactlenzen
  • Het advies is om contactlenzen uit te nemen voordat de Zaspray® wordt gebruikt.
 5. Make-up
  • Het product is geschikt voor gebruik bij waterproof make-up.

 

Deze actie is geldig tot en met 31 mei 2023