OLC

Vanaf 3 juli bundelen Alcon en OLC hun krachten

Alcon hecht veel waarde aan de belangen van de zelfstandige opticien en is daarbij continu op zoek naar mogelijkheden tot samenwerking en ondersteuning.

Eén van de doelstellingen van Optitrade Logistiek Centrum is het intensiveren van interessante samenwerkingen met leveranciers, om zo onze deelnemers te faciliteren in de strijd tegen de ketens.

 

Wij zijn dan ook verheugd te melden dat de branded producten van Alcon worden toegevoegd aan het assortiment van het Optitrade Logistiek Centrum. Op deze manier werken Alcon en OLC vanaf 3 juli logistiek samen om processen nog efficiënter te laten verlopen en hierdoor de kracht van onze zelfstandigen nog meer te versterken!

 

Vertrouwde service

Deze unieke samenwerking garandeert service zoals u van ons gewend bent. OLC en Alcon zorgen samen voor de juiste voorraadsituatie, waardoor Optitrade haar opticiens een gewenste leverperformance kan bieden. Alcon concentreert zich op de (technische) ondersteuning van de producten en het OLC richt zich op een vlekkeloze logistiek en distributie.

 

Exclusieve OLC voordelen

Optitrade Logistiek Centrum en Alcon werken nauw samen om deze interessante samenwerking en alle bijbehorende processen soepel te laten verlopen en daarbij de zelfstandig ondernemer te ondersteunen. Heeft u op dit moment al een contract met Alcon? Dan blijven uw condities zoals afgesproken.

De huidige condities die u als opticien met Alcon heeft afgesproken zijn volledig gehandhaafd en worden via OLC ook zo gefactureerd. Daarnaast zijn er een aantal interessante voordelen, wanneer u voortaan uw branded Alcon bestellingen exclusief via het OLC plaatst! In aanvulling op het assortiment dat vanaf 3 juli logistiek vanuit het OLC wordt geleverd, zullen Optiview producten in een later stadium aan de levering vanuit het Optitrade Logistiek Centrum worden toegevoegd.

 

OLC inkoopvoordeel

Op al uw branded Alcon contactlens bestellingen, welke via Optitrade Online zijn geplaatst, ontvangt u standaard 2% OLC-korting extra.

 

Alleen via Optitrade Online

Orders voor het OLC kunnen enkel via Optitrade Online worden geplaatst. Alleen op deze manier kunnen een efficiënte werkwijze, snelle levertijden en gunstige prijzen worden gerealiseerd.

U behoudt als opticien vanzelfsprekend de keuzevrijheid waar u wenst te bestellen. De logistieke distributie van branded Alcon producten, besteld via Optitrade Online, verlopen met ingang van 3 juli 2017 direct via OLC. De levering van Optiview producten volgt later deze zomer.

Mocht u, om welke reden dan ook, geen gebruik willen maken van het exclusieve voordeel dat de samenwerking tussen OLC en Alcon u biedt, dan kunt u uiteraard via Alcon (blijven) bestellen. U bestelt dan via de alternatieve routes: de Alcon bestelportal EASY Online of u plaatst uw bestelling telefonisch bij Alcon.

Alcon branded bestellingen via Optitrade Online worden uitsluitend via het OLC uitgeleverd.

Profiteer van dit exclusieve voordeel en bestel direct via Optitrade Online

Optitrade Logistiek Centrum en Alcon: interessant voor u als zelfstandig opticien én - opnieuw - een sterk staaltje samenwerking tussen OLC en een leverancier.

Heeft u nog vragen? Op www.optitradelogistiekcentrum.nl vindt u dan de antwoorden op de meest gestelde vragen. Neem voor meer informatie contact op met uw Optitrade of Alcon accountmanager of de klantenservice van het OLC, via T. +31 (0)23 - 523 28 00.

U kunt voor retouren of klachten contact opnemen met de klantenservice van het OLC, via
T. +31 (0)23 - 523 28 00.

 

 


 

 

 

Delen via
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en acties van Friederichs? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

 
Onze leveranciers