Nu ook Optiview producten via OLC

OLC levert nu ook Optiview producten Atlas, Alpha en Antares

Dagelijks passeren er vele bestellingen het logistiek centrum van Optitrade Logistiek Centrum in Heemstede. Steeds meer opticiens weten het OLC te vinden en daar zijn we uiteraard erg trots op. Niet alleen wist OLC onlangs de branded producten van Alcon toe te voegen aan het assortiment van het Optitrade Logistiek Centrum, ook beloofden we meer Optiview producten aan de levering vanuit het Optitrade Logistiek Centrum toe te voegen. Een belofte die we wederom waarmaken!

Het OLC en Alcon zetten hun succesvolle samenwerking voort door een drietal populaire Optiview-producten toe te voegen aan het assortiment dat vanuit het Optitrade Logistiek Centrum kan worden besteld én geleverd.

Vanaf 14 augustus kunt u ook Optiview Atlas, Optiview Alpha en Optiview Antares producten bij OLC bestellen. Aantrekkelijk en interessant voor u als zelfstandig opticien en – opnieuw – een sterk staaltje samenwerking tussen Optitrade Logistiek Centrum en haar leveranciers.

OLC: populair druk

Dynamisch én druk: het OLC in Heemstede blijft zichzelf continu verbeteren en houdt de klantvraag nauwlettend in de gaten, zodat het aanbod daar secuur op kan worden afgestemd.

OLC en Alcon zorgen samen voor de juiste voorraadsituatie, waardoor Optitrade haar opticiens een gewenste leverperformance kan bieden. Alcon concentreert zich op de (technische) ondersteuning van de producten en het OLC richt zich op de logistiek en distributie.

De meeste bestellingen verlopen vlekkeloos vanuit het kloppend hart van ons logistiek centrum in Heemstede, maar deze zomerperiode bleek het aanbod van OLC dusdanig aantrekkelijk voor onze opticiens, dat er een vertraging ontstond door de grote toestroom van de bestellingen.

Uiteraard zijn we blij met de populariteit van onze producten en diensten, maar tegelijkertijd was dit eveneens een leermoment om onze processen nog efficiënter en klantvriendelijker in te richten.

Exclusieve OLC voordelen

Optitrade Logistiek Centrum en Alcon werken nauw samen om deze interessante samenwerking en alle bijbehorende processen soepel te laten verlopen en daarbij de zelfstandig ondernemer te ondersteunen. Heeft u op dit moment al een contract met Alcon? Dan blijven uw condities zoals afgesproken.

De huidige condities die u als opticien met Alcon heeft afgesproken zijn volledig gehandhaafd en worden via OLC ook zo gefactureerd. Daarnaast zijn er een aantal interessante voordelen, wanneer u voortaan uw Optiview Atlas, Alpha en Antares bestellingen exclusief via het OLC plaatst!

OLC inkoopvoordeel

Op de genoemde producten (Optiview Atlas, Optiview Alpha en Optiview Antares), welke via Optitrade Online zijn geplaatst, ontvangt u standaard 2% OLC-korting extra.

Alleen via Optitrade Online

Orders voor het OLC kunnen enkel via Optitrade Online worden geplaatst. Alleen op deze manier kunnen een efficiënte werkwijze, snelle levertijden en gunstige prijzen worden gerealiseerd.

U behoudt als opticien vanzelfsprekend de keuzevrijheid waar u wenst te bestellen. De logistieke distributie van de genoemde Optiview producten, besteld via Optitrade Online, verlopen met ingang van 14 augustus 2017 direct via OLC.

Mocht u, om welke reden dan ook, geen gebruik willen maken van het exclusieve voordeel dat de samenwerking tussen OLC en Alcon u biedt, dan kunt u uiteraard via Alcon (blijven) bestellen. U bestelt dan via de alternatieve routes: de Alcon bestelportal EASY Online of u plaatst uw bestelling telefonisch bij Alcon.

Bestellingen van Optiview producten: Atlas, Alpha en Antares via Optitrade Online worden uitsluitendvia het OLC uitgeleverd.

Profiteer van dit exclusieve voordeel en bestel direct via Optitrade Online

Optitrade Logistiek Centrum en Alcon: interessant voor u als zelfstandig opticien én – opnieuw – een sterk staaltje samenwerking tussen OLC en een leverancier.

Vragen over bestellingen en/of leveringen?

U kunt voor bestellingen, leveringen, retouren of klachten contact opnemen met de klantenservice van het OLC, via T. +31 (0)23 – 523 28 00.

Heeft u een algemene vraag? Op www.optitradelogistiekcentrum.nl vindt u antwoorden op meest gestelde vragen. Neem voor meer informatie contact op met uw Optitrade of Alcon accountmanager of de klantenservice van het OLC, via T. +31 (0)23 – 523 28 00.


Delen via
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en acties van Friederichs? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

 
Onze leveranciers