Storing PureVision 2 for Astigmatism

Geschreven op 29 juni 2021 Leestijd: 1 minuut

Helaas moet Bausch+Lomb meedelen dat de PureVision 2 for Astigmatism productielijnen getroffen zijn door een storing waardoor er tijdelijk niet voldoende geproduceerd kon worden.

Inmiddels zijn de productielijnen hersteld en worden de voorraden weer opgebouwd. De komende maanden zullen steeds meer parameters van deze lens weer beschikbaar komen. Bausch+Lomb verwacht begin september een volledige beschikbaarheid te kunnen bieden.


Indien gewenst kan de Customer Service van Bausch+Lomb u een geschikt alternatief product adviseren. Zo kunnen ze u bijvoorbeeld tijdelijk de Bausch + Lomb ULTRA® for Astigmatism voor dezelfde inkoopprijs aanbieden als de PureVision 2 for Astigmatism. Ook de Biotrue® ONEday for Astigmatism kan een passend alternatief zijn.


Bausch+Lomb biedt hun oprechte excuses aan voor het ongemak dat deze situatie mogelijk voor u veroorzaakt. U kunt er zeker van zijn dat zij er alles aan doen om deze situatie zo snel mogelijk te verhelpen.


Wachtwoord reset in verband met AVG

Per 7 januari 2020 hebben wij, conform de AVG wetgeving, een aantal wijzigingen doorgevoerd betreffende het inloggen op friederichs.nl.
U dient daarom het wachtwoord te wijzigen.
Klik hier om de link aan te vragen om uw wachtwoord te wijzigen. De link wordt verstuurd naar het e-mail adres wat bij ons bekend is.

Als er nog vragen zijn kunt u contact opnemen met de klanten service op 023 52 32 833 of optiek@friederichs.nl

Herstel mjn wachtwoord