Wij stappen over op een nieuw systeem

Geschreven op 10 maart 2022 Leestijd: 1 minuut

Op maandag 21 maart stapt Friederichs over op een nieuw Warehouse Management Systeem (WMS). Dit betekent een aanzienlijke verbetering in de accuratesse van de afhandeling en uitlevering van uw orders.
 
Bovendien maakt het nieuwe WMS het mogelijk de communicatie richting u beter te stroomlijnen, zodat u altijd tijdig informatie ontvangt over de status van uw order.
 
De eerste dagen na de ingebruikname van het systeem kan het voorkomen dat er – als gevolg van de opstart - juist minder orders kunnen worden verwerkt. Hierdoor kan de levering van uw bestelling een dag vertraging oplopen. We hopen dat we op uw begrip kunnen rekenen.
 
NB
Sinds 1 maart jl. zijn de nieuwe leveranciersprijzen ingevoerd. Wilt u de actuele prijslijst ontvangen? Stuur dan een mail naar optiek@friederichs.nl

Heeft u vragen?
Neem gerust contact met ons op:

Friederichs:
Tel 023 - 52 32 833

 


Wachtwoord reset in verband met AVG

Per 7 januari 2020 hebben wij, conform de AVG wetgeving, een aantal wijzigingen doorgevoerd betreffende het inloggen op friederichs.nl.
U dient daarom het wachtwoord te wijzigen.
Klik hier om de link aan te vragen om uw wachtwoord te wijzigen. De link wordt verstuurd naar het e-mail adres wat bij ons bekend is.

Als er nog vragen zijn kunt u contact opnemen met de klanten service op 023 52 32 833 of optiek@friederichs.nl

Herstel mjn wachtwoord