Een product zoeken

U kunt op drie verschillende manieren een product vinden. Via de snel bestelfunctie kunt u snel en eenvoudig producten zoeken. Hierbij is het wel belangrijk dat u de naam van het product weet, omdat in deze functie enkel de namen van de producten worden getoond. De snel bestelfunctie kunt u alleen bezoeken wanneer u bent ingelogd. Na het inloggen wordt de snel bestelfunctie getoond onder de home button in de blauwe menubalk, aan de linkerkant van het scherm.

De uitgebreide bestelfunctie is echter meer geschikt wanneer u wilt zoeken naar een product. Hier heeft u de mogelijkheid om uw zoekopdracht te verfijnen, zodat enkel de producten worden getoond die voldoen aan uw verfijning. De uitgebreide bestelfunctie kunt u vinden onder de twee productgroepen in de blauwe menubalk.

De derde mogelijkheid om een product te zoeken is via de zoekfunctie. Hier kunt u een zoekwoord invoeren om te zoeken naar de gewenste informatie. De algemene zoekfunctie is altijd rechtsboven in het scherm aanwezig. Binnen de productgroep pagina's kunt u specifiek zoeken naar producten uit de getoonde productgroep. Deze zoekfunctie is opgenomen aan de boven de zoekverfijning aan de linkerkant van het scherm.

Vraag niet gevonden
Delen via
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en acties van Friederichs? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

 
Onze leveranciers