Verzendkosten, creditering en retourneren

Verzendkosten

Friederichs biedt twee mogelijkheden voor de bezorging van uw producten. Wanneer u gebruik maakt van de verzending via de Distroptiek, zijn er geen extra kosten verbonden aan de verzending.

Bij postbestellingen onder de € 50,00 wordt € 5,25 verzendkosten in rekening gebracht met uitzondering van contactlenzen. Voor de verzending van contactlenzen onder de € 50,00 wordt € 2,65 verzendkosten gerekend. Bestellingen boven de € 50,00 worden gratis verzonden. 


Creditering en retourneren

Indien u producten hebt ontvangen die u niet hebt besteld of producten hebt ontvangen met fabricagefouten, dan kunt u deze binnen 28 dagen na aankoop ter creditering retourneren in de originele, onbeschadigde en onbeschreven verpakking. Wij verzoeken u de geretourneerde goederen te vergezellen van een kopie van de originele afleverbon. 

Voor torische duurzame contactlenzen in een geopende en niet geopende verpakking geldt een credit toeslag van € 12,50 per contactlens.

Het is niet mogelijk om kleurlenzen te retourneren.

Vraag niet gevonden
Delen via
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en acties van Friederichs? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

 
Onze leveranciers