Aanbieding 10% korting Macupro & Sanatears

Geschreven op 19 december 2019Leestijd: 3 minuten

Nieuwjaarsaanbieding!
Nú 10% korting op uw bestelling Sanatears én Macupro, geldig tot en met 31 januari 2020.

 
Optitrade Logistiek Centrum en Friederichs, powered by Care for Optics werken al geruime tijd intensief samen met Rockmed. Rockmed is een gerenommeerd bedrijf en beschikt over een breed assortiment oogzorgproducten. Middels deze nieuwsbrief informeren wij u over de voedingssupplementen Sanatears en Macupro van Rockmed die via Friederichs geleverd worden. 

Sanatears en Macupro, 2 krachtige voedingscapsules welke de conditie van de ogen van binnenuit ondersteunen.
 
Sanatears, dé krachtige voedingscapsule welke zorgt voor ondersteuning bij droge ogen.
Als we niet slapen, gebruiken we onze ogen bijna continue. Airconditioning, beeldschermen en UV licht, onze ogen hebben heel wat te verduren op een dag.
Voor wie wat extra’s wil doen, is er Sanatears. Sanatears bestaat uit 2 afzonderlijke componenten met Omega 3 vetzuren. Zo bevat de ene capsule in de Sanatears verpakking 1000mg hoogwaardige Omega 3 visolie met een bijzonder zuivere kwaliteit en een hoog gehalte aan EPA & DHA. De andere capsule bevat 1000mg bio-organische lijnzaadolie, een bron van ALA (alfa Linoleenzuur).
 
Droge ogen zijn een vaak voorkomend probleem in uw praktijk. Als oogzorgspecialist bent u de aangewezen persoon om dit met uw klanten te bespreken. Sanatears is een wetenschappelijk onderbouwde droge ogen formule op basis van zuiver natuurlijke ingrediënten. Bovendien draagt Sanatears bij aan de conditie van het oog.
 
Sanatears, natuurlijke ondersteuning bij droge ogen zonder te druppelen!
*Sanatears bevat 250 mg DHA dat bij dagelijkse inname de conditie van het oog ondersteunt
 
 

Sanatears 2 x 90 capsules
 
Wist u dat Sanatears óók in compacte maandverpakking te verkrijgen is?
Deze past gemakkelijk door de brievenbus van uw klanten. Ideaal om te verwerken in een oogzorgabonnement.

Macupro, dé oogformule die bijdraagt aan het behoud van het normale gezichtsvermogen en het immuunsysteem ondersteunt!
 
Een gezonde oogfunctie is heel belangrijk
Parijs, Berlijn, Pisa… een gezonde oogfunctie is belangrijk voor 50-plussers, die iets willen zien van de wereld. Maar ook thuis bij het lezen of tv-kijken en op straat in het verkeer zijn onze ogen van groot belang.
Gezond leven, niet roken en eten volgens een gevarieerd en evenwichtig voedingspatroon, dragen bij aan het behoud van het normale gezichtsvermogen en ondersteunen het immuunsysteem.
 
Gezond eten klinkt mooi, maar is niet altijd makkelijk
De juiste groentes, op z’n tijd vette vis en lekker veel vers fruit; en dat allemaal in de juiste hoeveelheden en verhoudingen. Dat klinkt allemaal heel mooi natuurlijk, maar het is niet altijd even makkelijk haalbaar. Er zijn maar heel weinig Nederlanders, die het lukt om dagelijks echt gezond en uitgebalanceerd te eten.
 
Het gemak van Macupro®
Macupro is een oogformule die de conditie van het oog ondersteunt met Zink. Zij ondersteunt met vitamine C het immuunsysteem en bevat ook Luteïne, Zeaxanthine, vitamine E en Koper.
Macupro kan daarnaast voor iedereen een waardevolle aanvulling zijn op het dagelijkse voedingspatroon.
De samenstelling van Macupro voldoet aan de bekende Areds2-studie.
 
U als oogzorgspecialist bent de aangewezen persoon om dit met uw klanten te bespreken.
 
Macupro, dé oogformule die bijdraagt aan het behoud van het normale gezichtsvermogen en het immuunsysteem ondersteunt!

Macupro 180 capsules 
 
Maak nú gebruik van deze mooie nieuwjaarsaanbieding, 10% korting op uw bestelling Sanatears en Macupro. Hiermee ondersteunt u de gezondheid van de ogen van uw klanten.

LET OP!! Tot en met 31 januari 2020 10 % korting op uw bestelling Sanatears en Macupro bestellen via www.friederichs.nl of www.optitradeonline.nl
 
Voor verdere informatie of vragen kunt u contact opnemen met uw accountmanager Nicole Frensch (Zuid Nederland) 06-53 71 90 29 of Sebastian Sterk (Midden-Noord Nederland) 06-12 46 02 13.


Wachtwoord reset in verband met AVG

Per 7 januari 2020 hebben wij, conform de AVG wetgeving, een aantal wijzigingen doorgevoerd betreffende het inloggen op friederichs.nl.
U dient daarom het wachtwoord te wijzigen.
Klik hier om de link aan te vragen om uw wachtwoord te wijzigen. De link wordt verstuurd naar het e-mail adres wat bij ons bekend is.

Als er nog vragen zijn kunt u contact opnemen met Simone Jagtenberg 06-51 05 59 32 of s.jagtenberg@olc.nl

Herstel mjn wachtwoord