Info

STRATEGISCHE SAMENWERKING VERSTERKT CONCURRENTIEPOSITIE VAN ZELFSTANDIGE OPTICIENS

Essilor International en de Optitrade Retail Groep zijn een strategische samenwerking aangegaan waarmee zij zelfstandige opticiens in Nederland innovatieve mogelijkheden en kansen bieden. De samenwerking heeft ook betrekking op het Optitrade Logistiek Centrum, waar zelfstandige opticiens en audiciens een breed scala van producten van diverse leveranciers kunnen inkopen. Hiermee bouwen Essilor en Optitrade de samenwerking die al dertig jaar bestaat, verder uit.

Essilor International, wereldmarktleider op het gebied van corrigerende glazen, en Optitrade, full service retail organisatie voor zelfstandige opticiens en audiciens, bundelen hun expertise en financiële middelen om de dienstverlening aan zelfstandige opticiens op het vlak van logistiek, marketing en ondersteuning op andere gebieden aanzienlijk uit te breiden. Beide partijen investeren hiermee in de versterking van de positie van de zelfstandig opticiens op de Nederlandse markt.

De strategische samenwerking heeft geen gevolgen voor samenwerkingen en afspraken met derden zoals andere leveranciers, noch voor de organisatie en structuur van de Optitrade Retail Group, het Optitrade Logistiek Centrum en/of Essilor.

Delen via
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en acties van Friederichs? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

 
Onze leveranciers