Info

Dit zeggen klanten over Friederichs:

Carlo van Kleij van Kempkes Optiek, Gouda
"Friederichs heeft nagenoeg alle, meest voorkomende, oogzorgproducten in huis. Via de online shop, of met één telefoontje naar de klantvriendelijke binnendienst, is het mogelijk om het product de volgende dag in huis te hebben. Dit werkt erg plezierig..."

lees het volledige artikel (106kB) uit Eyeline, 1-2015


Hartger Fijten van Tempel Optiek, Schiedam
"Wij willen ervoor zorgen dat onze klanten altijd de beste producten krijgen; zonder daar ooit concessies aan te doen. Friederichs houdt ons gestructureerd en op voorhand volledig up-to-date ten aanzien van alle ontwikkelingen, zodat wij altijd het beste tailor made advies kunnen blijven geven."

lees het volledige artikel (93kB) uit Eyeline, 2-2015


Edwin Tilroe van Tilroe Optiek, Vlissingen
"Dankzij het online bestellen kan iedere contactlensspecialist direct de benodigde producten bestellen zonder te hoeven wachten tot ze vanuit het centrale systeem verstuurd worden. Dit zorgt voor een snelle levering en verkleint de kans op fouten."

lees het volledige artikel (101kB) uit Eyeline, 3-2015


Jessica Niesters-Jongen van Jongen Opticiens & Optometrie, Heerlen
"We hebben sinds twee jaar een webshop met contactlenzen. De lenzen bestellen we bij Friederichs. Eigenlijk vooral vanwege het gemak: we kunnen alles bestellen via één website en dat werkt voor ons lekker snel en eenvoudig. Bovendien maken we nu optimaal gebruik van de aantrekkelijke staffelkorting die Friederichs biedt."

lees het volledige artikel (129kB) uit Eyeline, 4-2015

Delen via
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en acties van Friederichs? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

 
Onze leveranciers