Info

Historie

Friederichs is al ruim 120 jaar een bekende naam in de optiekbranche. Als distributeur voor contactlenzen en vloeistoffen maar inmiddels ook als leverancier voor andere producten om de opticien te ontzorgen. 

Instrumenten naar EyeVinci

Behalve totaalleverancier voor de opticien, is Friederichs ook mede-eigenaar van EyeVinci, de grootste onafhankelijke leverancier van instrumenten. Tot 2012 had Friederichs een eigen instrumentenafdeling. Deze is na een jarenlange samenwerking samengegaan met Oovision en uit deze fusie is EyeVinci voortgekomen.
Bezoek de website van EyeVinci.  

Friederichs Horlogerie by Flume

Naast de afdeling Optiek, bestaat Friederichs tot eind 2015 ook uit de afdeling Horlogerie. Zij bieden een compleet assortiment gereedschappen, horlogeonderdelen en accessoires voor de juwelier. Vanaf 1 januari 2016 gaat Friederichs samen verder met Flume. Rudolf Flume Technik GmbH bestaat sinds 1887 en is een van de grootste Duitse leveranciers van horlogeonderdelen en uurwerken, goud en zilver fournituren, gereedschappen, machines en horlogebanden. 
Bezoek de website van Friederichs Horlogerie.
 

Friederichs kijkt anders

In een markt waar leveranciers groter worden en assortimenten versmallen, houdt Friederichs oog voor de wensen van haar individuele klanten: de opticiens en contactlensspecialisten. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten om het aanbod zo optimaal en compleet mogelijk te maken. Regelmatig voegen wij nieuwe producten toe aan ons assortiment. Wij bieden in de markt het meest complete aanbod contactlenzen, contactlensvloeistoffen, oogzorgproducten (waaronder oogdruppels) en accessoires. In totaal 418 artikelen, waarvan maar liefst 84% op voorraad in Heemstede. Dus vandaag besteld en (via Distroptiek) morgen in huis!

Een sterk assortiment kwaliteitsproducten is één facet van goede dienstverlening, professionele service is een tweede. Onder het motto "Friederichs kijkt anders" laten wij deze twee versmelten. Wij vinden dat product en service bij elkaar horen en staan u bij vragen of bestellingen graag persoonlijk te woord. 

De historie van Friederichs is gebundeld in onderstaande presentatie. 
Let op: om de presentatie te bekijken heeft u een Flash Player nodig.

 

Delen via
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en acties van Friederichs? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

 
Onze leveranciers