Info

Historie

Friederichs is al ruim 120 jaar een bekende naam in de optiekbranche. Als distributeur voor contactlenzen en vloeistoffen maar inmiddels ook als leverancier voor andere producten om de opticien te ontzorgen. 

Friederichs kijkt anders

In een markt waar leveranciers groter worden en assortimenten versmallen, houdt Friederichs oog voor de wensen van haar individuele klanten: de opticiens en contactlensspecialisten. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten om het aanbod zo optimaal en compleet mogelijk te maken. Regelmatig voegen wij nieuwe producten toe aan ons assortiment. Wij bieden in de markt het meest complete aanbod contactlenzen, contactlensvloeistoffen, oogzorgproducten (waaronder oogdruppels) en accessoires. Dus vandaag besteld en (via Distroptiek) morgen in huis!

Een sterk assortiment kwaliteitsproducten is één facet van goede dienstverlening, professionele service is een tweede. Onder het motto "Friederichs kijkt anders" laten wij deze twee versmelten. Wij vinden dat product en service bij elkaar horen en staan u bij vragen of bestellingen graag persoonlijk te woord. 

De historie van Friederichs is gebundeld in onderstaande presentatie. 
Let op: om de presentatie te bekijken heeft u een Flash Player nodig.