Info

Friederichs kijkt anders

In een markt waar leveranciers groter worden en assortimenten versmallen, houdt Friederichs oog voor de wensen van haar individuele klanten: de opticiens en contactlensspecialisten. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten om het aanbod zo optimaal en compleet mogelijk te maken. Regelmatig voegen wij nieuwe producten toe aan ons assortiment. Wij bieden in de markt het meest complete aanbod contactlenzen, contactlensvloeistoffen, oogzorgproducten (waaronder oogdruppels) en accessoires. In totaal 418 artikelen, waarvan maar liefst 84% op voorraad in Heemstede. Dus vandaag besteld en (via Distroptiek) morgen in huis!

Een sterk assortiment kwaliteitsproducten is één facet van goede dienstverlening, professionele service is een tweede. Onder het motto "Friederichs kijkt anders" laten wij deze twee versmelten. Wij vinden dat product en service bij elkaar horen en staan u bij vragen of bestellingen graag persoonlijk te woord. 

 

Historie

Friederichs bestaat sinds 1897. Met Rutger Friederichs staat inmiddels de vierde generatie aan het roer. Wij zijn er trots op dat het familiebedrijf na al die jaren nog steeds een begrip is in de Nederlandse optiekmarkt. Net als Friederichs, hebben ook veel klanten - vaak eveneens familiebedrijven - een lange historie. Hierdoor is dikwijls sprake van een lange klantrelatie, die aan beide kanten van generatie op generatie overgaat. 

De historie van Friederichs is gebundeld in onderstaande presentatie. 
Let op: om de presentatie te bekijken heeft u een Flash Player nodig.