Info

 

ontwerp-zonder-titel-23.png

Care for Optics is een logistiek platform voor de zelfstandige optiek en aanverwante optiek bedrijven

Op dit moment richt Care for Optics zich op twee labels; Optitrade Logistiek Centrum en Friederichs.  

Onze visie: Make the ECPs stronger in the Netherlands thanks to price advantage & providing an “Amazon-level” logistic services platform.

 

 

ontwerp-zonder-titel-24.png

Optitrade Logistiek Centrum is het inkoopplatform voor zelfstandige opticiens, voortgekomen uit een unieke samenwerking tussen het familiebedrijf Friederichs en de retailorganisatie Optitrade waarbij 550 optiekwinkels zijn aangesloten

Vanuit ons logistieke centrum in Heemstede zorgen wij voor de inkoop en distributie van contactlenzen en contactlensvloeistoffen naar klanten in heel Nederland. Wij geloven in de kracht van samenwerking door bundeling van inkoopvolume. Door ons te onderscheiden in logistieke service helpen wij zelfstandige opticiens in te spelen op een snel veranderende markt.  Optitrade Logistiek Centrum is inmiddels ook onderdeel van Essilor, wereldmarktleider op het gebied van brillenglazen.

 

 

logo-friederichs.jpg

Friederichs is al ruim 120 jaar een bekende naam in de optiekbranche

Als distributeur van contactlenzen, contactlensvloeistoffen en oogzorgproducten maar inmiddels ook als full service partner op het gebied van logistiek om de opticien te ontzorgen. Wij verbeteren continue onze processen en diensten..