Info

 

ontwerp-zonder-titel-23.png

Care for Optics is een logistiek platform voor de zelfstandige optiek en aanverwante optiek bedrijven.

Op dit moment richt Care for Optics zich op twee labels; Optitrade Logistiek Centrum en Friederichs.  

Onze visie: Make the ECPs stronger in the Netherlands thanks to price advantage & providing an “Amazon-level” logistic services platform.

 

 

ontwerp-zonder-titel-24.png

Optitrade Logistiek Centrum is het inkoopplatform voor zelfstandige opticiens, voortgekomen uit een unieke samenwerking tussen het familiebedrijf Friederichs en de retailorganisatie Optitrade waarbij 550 optiekwinkels zijn aangesloten.

Vanuit ons logistieke centrum in Heemstede zorgen wij voor de inkoop en distributie van contactlenzen en contactlensvloeistoffen naar klanten in heel Nederland. Wij geloven in de kracht van samenwerking door bundeling van inkoopvolume. Door ons te onderscheiden in logistieke service helpen wij zelfstandige opticiens in te spelen op een snel veranderende markt.  Optitrade Logistiek Centrum is inmiddels ook onderdeel van Essilor, wereldmarktleider op het gebied van brillenglazen.

 

 

logo-friederichs.jpg

Friederichs is al ruim 120 jaar een bekende naam in de optiekbranche.

Als distributeur van contactlenzen, contactlensvloeistoffen en oogzorgproducten maar inmiddels ook als full service partner op het gebied van logistiek om de opticien te ontzorgen. Wij verbeteren continue onze processen en diensten..

Wachtwoord reset in verband met AVG

Per 7 januari 2020 hebben wij, conform de AVG wetgeving, een aantal wijzigingen doorgevoerd betreffende het inloggen op friederichs.nl.
U dient daarom het wachtwoord te wijzigen.
Klik hier om de link aan te vragen om uw wachtwoord te wijzigen. De link wordt verstuurd naar het e-mail adres wat bij ons bekend is.

Als er nog vragen zijn kunt u contact opnemen met de klanten service op 023 52 32 833 of optiek@friederichs.nl

Herstel mjn wachtwoord