Een product zoeken

Terug naar klantenservice

1. via de snel bestelfunctie: kunt u snel en eenvoudig producten zoeken. In deze functie worden enkel de namen van de producten getoond. De snel bestelfunctie kunt u alleen bezoeken wanneer u bent ingelogd. Na het inloggen wordt de snel bestelfunctie getoond onder de home button in de blauwe menubalk, aan de linkerkant van het scherm.

2. via de uitgebreide bestelfunctie: Hier heeft u de mogelijkheid om uw zoekopdracht te verfijnen, zodat enkel de producten worden getoond die voldoen aan uw verfijning. De uitgebreide bestelfunctie kunt u vinden onder de twee productgroepen in de blauwe menubalk.

3. via de zoekfunctie: hier kunt u een zoekwoord invoeren om te zoeken naar de gewenste informatie. De algemene zoekfunctie is altijd rechtsboven in het scherm aanwezig.  Deze zoekfunctie is opgenomen aan de boven de zoekverfijning aan de linkerkant van het scherm.

Vraag niet gevonden
    Bestellen
  1. Een product zoeken
  2. Een bestelling plaatsen
  3. Werking Bestel Snel functie
  4. Grotere aantallen producten bestellen
  5. Eenvoudig een herbestelling plaatsen
Wachtwoord reset in verband met AVG

Per 7 januari 2020 hebben wij, conform de AVG wetgeving, een aantal wijzigingen doorgevoerd betreffende het inloggen op friederichs.nl.
U dient daarom het wachtwoord te wijzigen.
Klik hier om de link aan te vragen om uw wachtwoord te wijzigen. De link wordt verstuurd naar het e-mail adres wat bij ons bekend is.

Als er nog vragen zijn kunt u contact opnemen met de klanten service op 023 52 32 833 of optiek@friederichs.nl

Herstel mjn wachtwoord