Wijziging uitlevering paslenzen CooperVision

Geschreven op 12 oktober 2018 Leestijd: 1 minuut

De afgelopen jaren hebben Friederichs en Optitrade Logistiek Centrum, beide labels binnen de OLC-Groep te Heemstede, succesvol en naar tevredenheid de paslenzen van de branded (merk) en private-label producten aan vele opticiens in Nederland geleverd. 

Dat was en is voor u als opticien en contactlensspecialist praktisch, zo kon u de paslenzen en de verkoopverpakkingen namelijk bij één organisatie bestellen.

Helaas heeft CooperVision Nederland besloten om de paslenzen niet meer beschikbaar te stellen aan de OLC-Groep te Heemstede. CooperVision Nederland geeft als argument hiervoor aan dat zij namelijk zelf de complete controle willen hebben en behouden over de distributie van paslenzen.

Ondanks het feit dat wij CooperVision volledig inzicht in de afname van contactlenzen kunnen geven, zijn zij niet meer bereid de paslenzen aan de OLC-Groep te leveren.

De paslenzen worden nu door CooperVision direct aan u geleverd.

Let op: deze verandering geldt niet voor de verkoopverpakkingen, deze blijven wij gewoon aan u leveren, zoals u van ons gewend bent.

 

Vragen?

Mocht u hierover vragen hebben, dan staat onze customer service u graag te woord, zij zijn te bereiken via 023 – 5232 700.