Blink intensive tears 10 ml

Blink intensive tears 10 ml

Beschrijving

Comfortdruppels die langdurig comfort bieden aan droge en geïrriteerde ogen.Wrap = 6 stuks, 24 stuks = 1 omdoos, maximaal 48 stuks per bestelling.

Artikelnummer

308370

Inhoud

10 ml

Bent u nog geen klant? Maak dan een account aan voor extra mogelijkheden.

Beschrijving

Blink intensive tears zijn oogdruppels die zorgen voor tijdelijke verlichting van branderig gevoel, irritatie en ongemak als gevolg van droogte van het oog of blootstelling aan de wind of zon. De oogdruppels brengen een verzachting bij elke knippering van de ogen.

Blink intensive tears smerende oogdruppels hebben een geavanceerde viscositeit verbeterde formule die vocht in het oog houdt voor meer dan 60 minuten. Het is klinisch bewezen dat de traanfilm stabiliteit en visie verbeteren. Het geeft de droge ogen wat het nodig heeft door langdurige verzachtiging en vult de traanfilm bij iedere knippering.

Blink intensive tears smerende oogdruppels is zacht genoeg om te gebruiken zo vaak als nodig is om langdurige hulp en bescherming tegen irritatie en ongemak van droge ogen te bieden. Het kan ook gebruikt worden als een beschermer tegen verdere irritatie. Blink intensive tears smerende oogdruppels gebruikt OcuPure als conserveermiddel. OcuPure is een van de veiligste oogverzorging conserveringsmiddelen op de markt. Eenmaal in contact met het oog, valt OcuPure uiteen in de natuurlijke componenten zonder schade aan het oogoppervlak toe te brengen.

Specificatie

Conserveringsmiddel
OcuPure (natriumchloriet)
Overige ingrediënten
Polyethyleenglycol 400 (0,25%), Natriumhyaluronaat (0,20%), Boorzuur, Natriumboraat(decahydraat), Natriumchloride, Kaliumchloride, Caliumchloride (dih
Inhoud
10 ml
Fabrikant
Bausch + Lomb
Vloeistoftype
Oogdruppels & - gels