ZASPRAY

ZASPRAY

Bent u nog geen klant? Maak dan een account aan voor extra mogelijkheden.

Beschrijving

Zaspray is een steriele conserveermiddelvrije oogspray en biedt direct verlichting bij oogklachten zoals jeukende, rode, geïrriteerde, en droge ogen veroorzaakt door allergieën, zoals bijvoorbeeld hooikoorts of huisstofmijt.

Zaspray bevat twee bestanddelen welke het product uniek maken, namelijk hyaluronzuur en PER-LIP complex.

  • Hyaluronzuur wordt van nature in het oog aangetroffen en verbetert de stabiliteit van de traanfilm en houdt het oogoppervlak gesmeerd, gehydrateerd en beschermd.
  • PER-LIP complex bestaat uit Perillazaadextract (PER), een antioxidant die de ophoping van oxidatieve stress helpt tegengaan. En uit liposomen (LIP), een olieachtig bestanddeel als fosfolipide. Dit helpt de lipidelaag te herstellen, waardoor lipideninstabiliteit die droge ogen veroorzaakt wordt aangepakt en de irritatie en het ongemak van oculaire aandoeningen worden verlicht. Een stabielere lipidelaag vermindert een verhoogde verdamping van de traanfilm waardoor het oogoppervlak beter bevochtigd blijft.

De gecombineerde werking van PER-LIP complex en hyaluronzuur helpt de stabiliteit van de traanfilm te herstellen en te verbeteren, waardoor het oogoppervlak meer gehydrateerd en gesmeerd blijft.

Omdat de Zaspray conserveermiddelvrij is, is het niet schadelijk voor het oogoppervlak en blijft het oogweefsel beschermd. Ook wordt er geen reactie veroorzaakt bij gebruikers die gevoelig zijn voor conserveermiddelen.

Indicatie

  • Zaspray is geschikt om droge ogen te verlichten, te hydrateren en te smeren, vooral bij allergie.
  • Zaspray verlicht jeukende, rode, geïrriteerde en droge ogen.
  • Alleen voor oculair gebruik.

Tevens is het een aangenaam en gebruiksvriendelijk alternatief voor mensen die moeite hebben met het gebruik van oogdruppels. Dat komt omdat het:

  • zorgt voor verfrissing.
  • kalmeert symptomen van geïrriteerde ogen.
  • voorkomt uitdroging van het oogoppervlak.
  • beperkt de verdamping van water (traanvocht) aan het oogoppervlak.
  • herstelt het natuurlijk evenwicht van het oogoppervlak en stabiliseert de traanfilm, die is veranderd door omgevingsstress zoals allergenen, maar ook airconditioning, blootstelling aan wind, stof, vervuiling en door vermoeidheid van de ogen als gevolg van langdurig gebruik van contactlenzen, computer en ongunstige lichtomstandigheden, etc…

Samenstelling product

Hyaluronzuur (0,2%), PER-LIP-complex (0,5% Perillazaadextract en 4% Liposoom), boorzuur, natriumtetraboraatdecahydraat, PEG 300, dinatrium-EDTAA-dihydraat, natriumchloride, water.

Specificatie

Conserveringsmiddel
Geen conserveermiddel
Overige ingrediënten
Hyaluronzuur (0,2%), PER-LIP-complex (0,5% Perillazaadextract en 4% Liposoom), boorzuur, natriumtetraboraatdecahydraat, PEG 300, dinatrium-EDTAA-dihydraat, natriumchloride, water.
Inhoud
10 ml
Vloeistoftype
Oogdruppels & - gels
Wachtwoord reset in verband met AVG

Per 7 januari 2020 hebben wij, conform de AVG wetgeving, een aantal wijzigingen doorgevoerd betreffende het inloggen op friederichs.nl.
U dient daarom het wachtwoord te wijzigen.
Klik hier om de link aan te vragen om uw wachtwoord te wijzigen. De link wordt verstuurd naar het e-mail adres wat bij ons bekend is.

Als er nog vragen zijn kunt u contact opnemen met de klanten service op 023 52 32 833 of optiek@friederichs.nl

Herstel mjn wachtwoord