Retaron 90

Retaron 90

Beschrijving

Voedingssupplement ter preventieve behandeling van LMD

Artikelnummer

300131

Inhoud

90 capsules

Bent u nog geen klant? Maak dan een account aan voor extra mogelijkheden.

Beschrijving

Retaron is een voedingssupplement dat zorgvuldig is samengesteld voor het behoud van een optimaal gezichtsvermogen. Het ondersteunt het natuurlijke afweermechanisme van de ogen en beschermt tegen het afnemen van de oogfunctie op latere leeftijd.

Retaron bevat een extract uit de vrucht van de appelbes (Aronia melanocarpa): zeer goed gewapend tegen oxidatieve stress
De Aronia bessen worden gekenmerkt door hun uiterst hoge antioxidatieve kracht (ORAC-oxygen radical absorbing capacity).

De antioxidatieve kracht van Aronia ligt duidelijk veel hoger dan bij andere plantenextracten die anthocyanen bevatten, zoals blauwe bosbessen, vlierbessen, etc.

Kenmerken Retaron

  • Voedingssupplement ter preventieve behandeling van LMD
  • Innovatieve samenstelling û gebaseerd op recente onafhankelijke studies
  • Hoog gehalte aan DHA (Docosahexaeenzuur): verstevigt celmenbramen
  • Anti-oxidatieve kracht van Aronia bessen

 


Ingredienten Retanon:
Retaron bevat en extract uit de vrucht van de appelbes (Aronia melanocarpa), de sporenelementen zink en selenium, de voor het oog erg waardevolle carotenoiden luteine en zeaxanthine, vitamine C en E, de essentiele omega-3-vetzuren DHA en EPA.

Eigenschappen ingredienten Retanon:

 

  • De appelbes (Aronia melanocarpa) is een inheemse struik die donkere bessen draagt. Deze bessen bevatten flavonoiden, die een antioxidatieve werking hebben en de doorbloeding van het oog in optimale conditie houden. Bovendien bevat de appelbes bijzonder veel bioactieve plantaardige ingredienten, zoals een extract uit de appelbessen een bijzonder goede bescherming tegen vrije radicalen biedt.
  • De sporenelementen zink en selenium zijn wezenlijke bestanddelen van enzymen die het menselijk lichaam beschermen tegen oxidatieve stress.
  • Luteine en zeaxanthine zijn maculaire pigmenten die enkel via de voeding kunnen worden opgenomen. Ze filteren de ôblauweö delen van het UV-licht en bieden op die manier een inwendige bescherming tegen te veel straling. Deze stoffen vindt men terug als antioxidatief werkzame pigmenten in het netvlies, maar bij het ouder worden neemt hun concentratie af. De hoogte concentratie vindt men in de macula lutea, het deel van het netvlies dat zorgt voor een scherp zicht.
  • Vitamine C en E vormen onderdeel van het natuurlijke beschermingsmechanisme van het lichaam tegen de vrije radicalen en de door hen veroorzaakte æoxidatieve stressÆ.
  • De essentiele, meervoudig onverzadigde omega-3 vetzuren DHA (docosahexaeenzuur) en EPA (eicosapentaeenzuur) zijn ook bekend als de bestanddelen van visolie. De hoogste concentratie van deze stoffen in het menselijk lichaam bevindt zich in het netvlies. Ze zijn onontbeerlijk voor een intact, goed functionerend netvlies. Ze beschermen tegen de gevolgen van veroudering en verzachten droge prikkelende ogen
  • Retaron is dan ook speciaal samengesteld om de natuurlijke mechanismen te ondersteunen die het oog tegen milieu-invloeden en verouderingsverschijnselen beschermen. Op die manier kan het voortschrijden van leeftijdsgebonden processen in het oog vertraagd worden.

Specificatie

Conserveringsmiddel
Geen conserveringsmiddel
Overige ingrediënten
100 mg Vitamine C, 25 mg Vitamine E, 10 mg Zink, 10 mg Luteine, 2 mg Zeaxanthine, 50 mg Aronia extract, 0,25 mg Selenium, 500 mg geconcentreerde visol
Inhoud
90 capsules
Fabrikant
Ursapharm
Vloeistoftype
Voedingssupplementen