OPTI-FREE Puremoist MPDS Multipack

OPTI-FREE Puremoist MPDS Multipack

Beschrijving

Multipurpose Disinfecting Solution met HydraGlyde Moisture Matrix voor het reinigen, bevochtigen en bewaren van zachte contactlenzen.

Artikelnummer

301120

Inhoud

3 x 300 ml + 3 lenshouders

Bent u nog geen klant? Maak dan een account aan voor extra mogelijkheden.

Beschrijving

OPTI-FREE PureMoist zorgt voor een 16 uur durende bevochtiging vanaf het inzetten van de lenzen tot aan het eind van de dag. OPTI-FREE PureMoist bevat HydraGlyde Moisture Matrix. Dit zorgt voortdurend voor een vochtig laagje waardoor de lenzen geheel de dag vochtig worden gehouden. Het zorgt voor een comfortabel gevoel vanaf het inzetten van de lenzen tot het moment waarop ze worden uitgedaan. Opti-Free PureMoist vormt een laagje om de lenzen dat voorkomt dat vet- en eiwitaanslag aan de lenzen hechten. De vloeistof bevat een verbeterde desinfectie formule. De twee desinfectiemiddelen POLYQUAD en ALDOX werken tegen schadelijke micro-organismen zoals bacteriën, schimmels en Acanthamoeba. Deze bestanddelen desinfecteren silicone hydrogellenzen en zachte(hydrofiele) contactlenzen en zijn mild genoeg voor gevoelige ogen.

Specificatie

Conserveringsmiddel
0,001% POLYQUAD(polyquaternium-1), 0,0006% ALDOX(myristamidopropyldimethylamine)
Overige ingrediënten
EDTA, HydraGlyde Moisture Matrix, TETRONIC 1304, natriumcitraat, natriumchloride, boorzuur, aminomethylpropanol, sorbitol
Inhoud
3 x 300 ml + 3 lenshouders
Fabrikant
Alcon
Vloeistoftype
Alles-in-een vloeistoffen